MusicalClub.hu - 700. Padlás és Vígmajális beszámoló képekkel!
KezdőlapBelföldKülföldSzavazásGalériaJegyvásárlásFórumBeszámolókJátékHírlevélKereső


700. Padlás és Vígmajális beszámoló képekkel!

MusicalClub | 2009.05.04.

Dupla ünnep a Vígszínházban! A Vígszínház 2009. május 1-én ünnepelte 113. születésnapját illetve ezen a napon mutatták be a 700. Padlás előadást.

Ezen jeles nap alkalmából Víg-a-dalom címmel majálist rendeztek a Vígszínház előtt, ahol először Eszenyi Enikő igazgató ismertette a Vígszínház következő évadjának repertoárját, majd a színház művészei és vendégelőadók szórakoztatták az alkalmi közönséget vidám betét- és saját dalaikkal.
Este pedig a már évtizedek óta töretlen népszerűségnek örvendő Padlás 700. előadása töltötte meg a nézőteret. A közönség soraiban - a darabhoz illően - az unokáktól a nagymamákig mindegyik korosztály képviseltette magát, minden talpalatnyi helyet kihasználva, hogy részesei lehessenek az ünnepi mese-varázslatnak. A két felvonás között a színház előterében a már oly sokszor megénekelt szilvásgombóccal vendégelték meg a közönséget, a gyerekekek pedig (és gyereklelkű felnőttek) kedvenc mesehősünk "bőrébe" bújva készíthettek fotókat.
Az előadást hétszázadszor is nagy taps és közös éneklés zárta, majd Kern András rövid felkonferálásával, miszerint "a 700. előadást hadd köszöntsék azok, akik sosem voltak benne", a Vígszínház művészei, többek között Eszenyi Enikő, Halász Judit, Kamarás Iván, Tahi-Tóth László, Kern András énekelték el a Szilvásgombócot, és előkerült a 700-as számot viselő Padlás-torta is. Végül az esemény zárásaként a gyerekek nagy örömére lufieső hullott a nézőtérre.
Képek az előadásról a Galéria menüpontban!