MusicalClub.hu - Apácák a fiatal Kővirágok előadásában!
KezdőlapBelföldKülföldSzavazásGalériaJegyvásárlásFórumBeszámolókJátékHírlevélKereső


Apácák a fiatal Kővirágok előadásában!

Geri | 2009.05.07.

Nádasi Veronika rendezésében látható!

Amióta bemutatták Amerikában Dan Goggin amerikai szerző Apácák c. musical-vígjátékát, a világ számos más országában is játsszák.

Így Magyarországon is több színház tűzte már műsorára az öt apáca életét, vágyait bemutató táncos, zenés komédiát. Ezúttal a Kővirágok Musical Énekiskola növendékeinek előadásában élvezhetjük a vidám kis darabot, melynek rendezője az Operettszínház népszerű tagja, Nádasi Veronika. Veronika énekelt már Gloria Gaynorral és számos hazai előadó lemezén is közreműködött, mint pl. Padödö, Malek Andrea és Zorán.

Az iskola vezetője, Kővári Judit keze alatt olyan növendékek fejlesztették már énektudásukat, mint Zsédenyi Adrienn, Szekeres Adrien, Lajtai Kati és Dobrády Ákos énekművészek, valamint Janza Kata, Bálint Ádám, Koós Réka, Bereczky Zoltán, Csonka András, Náray Erika, Kulka János, Peller Anna, Nagy Sándor, Szinetár Dóra, Szemenyei János, és Vágó Bernadett színművészek. Az iskola tanárai és kurzusvezetői között találhatjuk Victor Mátét, Miklós Tibort, illetve a már említett Nádasi Veronikát.

 
Az iskola pár nappal az előadás után felvételit is tart a következő tanévre, ahol idén már nem csak gyermek és ifjúsági oktatásokat kínálnak, hanem - az országban egyedülállóan - kifejezetten a 25 év fölötti felnőttek képzésére alkotott musicalstúdiót is. Ez a stúdió korhatár nélkül vár minden tehetséges musicalkedvelőt, függetlenül attól, hogy az illető komoly színészi pályára készül-e, vagy csak szívesen csatlakozna egy jó hangulatú, énekes képzés csapatához.

Az előadás időpontja: 2009. június 3. 19 óra
Helyszíne: Fészek Művészklub Színházterem (Budapest)