MusicalClub.hu - „Kell, hogy itt legyél” címmel megjelent Fekete Dávid új CD-je!
KezdőlapBelföldKülföldSzavazásGalériaJegyvásárlásFórumBeszámolókJátékHírlevélKereső


„Kell, hogy itt legyél” címmel megjelent Fekete Dávid új CD-je!

MusicalClub | 2009.05.20.

A fiatal, jóképű, tehetséges Fekete Dávidot „Új élet vár”-ja, hiszen megjelent első szóló albuma, és a Megasztár után megmutathatja saját színes, különleges zenei világát!

A Megasztár negyedik szériájának közönség kedvence, Fekete Dávid végre elkészíthette első önálló albumát, "Kell, hogy itt legyél" címmel.

Az elmúlt években rendkívül népszerűek lettek a musicalek hazánkban, sorra tűzik műsorukra a színházak a legújabb darabokat, egy-egy dal pedig hatalmas rádiós slágerré vált, a musical albumok pedig stabilan tartják magukat a slágerlisták élvonalában. A hatalmas rajongótáborral rendelkező fiatal győri srác is ebben a műfajban érzi leginkább otthon magát, és hogy ebben profi, mi sem bizonyítja jobban, minthogy egészen a döntőig menetelt, hétről-hétre maga mellé állítva a közönséget.

Új albumán klasszikus musical slágerek (Rómeó és Júlia – Verona, Szívből Szeretni, Rudolf – Érted Születtem, Mozart! – Árnyékdal, A Valahol Európában – Miért Van?!) mellett új, kiváló saját szerzeményeket hallhatunk Dávid tolmácsolásában.

"Az új dalok elkészítésekor az motivált minket, hogy a musical rajongók is megtalálják a lemezen, ami nekik tetszik és a pop zene kedvelői is. Bízom abban, hogy az új dalok elnyerik a közönség tetszését."

Az album elkészítésében Dávid zenész barátai segítettek, akikkel már régóta együtt dolgozik, így olyan dalok születtek, amelyeket az ifjú énekes teljesen magáénak érez. Dávid, nem csak énekhangjával mutatkozik be az új albumon, szövegíróként is megcsillantja sokszínűségét. Az új dalokon keresztül, még sokkal közelebbről is megismerhetik a rajongók Dávid valódi egyéniségét.

Az énekes nem klasszikus értelemben vett musical- és pop-énekesnek tartja magát, hanem e kettő egyvelegének. A "Kell, hogy itt legyél" tökéletes album minden zeneszerető számára!

Játékunkban CD-t nyert Hoffmann Dóra!

Dallista:

01. Új élet vár
02. Verona
03. Valami új
04. Szívből szeretni
05. Kell, hogy itt legyél
06. Távoli utakon
07. Érted születtem
08. Féltelek
09. Talán
10. Árnyékdal
11. Zokog a szívem
12. Miért van?!
13. A zene velünk

A kiadó honlapja: www.sonymusic.hu
Fekete Dávid honlapja: www.feketedavid.hu

admin/fajlok/cd/feketedavidcd.jpg