MusicalClub.hu - Michael Jackson musicalek!
KezdőlapBelföldKülföldSzavazásGalériaJegyvásárlásFórumBeszámolókJátékHírlevélKereső


Michael Jackson musicalek!

smile:) | 2009.07.02.

Michael Jackson örök legenda.. Az év elején mutatták be Londonban a Thriller c. musicalt Michael Jackson dalaiból. Nem sokkal ezután hírek érkeztek arról, hogy a legsikeresebb 1983-as 14 perces videóklipből a Thrillerből James Nederlander producer Broadway-musicalt ír.

A Thriller akkora siker volt, hogy még moziban is játszották és a lemez rekordokat döntött. A Thriller az egyik leglátványosabb videóklipp rengeteg átváltozással amiért az egyik legrangosabb maszkmester volt a felelős.  Ebből a klipből készült musical lesz a második Jacko musical. Vagy mégsem? Katharina Wagner a bayreuthi ünnepi játékok vezetője szerint Jackson életéből musicalt kéne írni. Az biztos érdekes lenne ha a magán életéből is készülne egy történet.

Halála után egyre több emlékkoncertet hírdetnek és egyre többen akarnak az énekes életéből musicalt írni. Kérdés, hogy Jacko dalai nélkül ki lenne kíváncsi a musicalre? Hiszen a Thriller Live musical a dalaiból készült, és várhatóan a Thriller Live mellett egy másik Michael Jackson dalokból készült musical már nem élne meg.

Kétség kívül így Jackson halála után a Thriller még akár a Mamma mia sikereire is törthetne és egy Michael Jackson musicalfilm szintén sokakat csábíthatna be a mozikba,de talán az életéről egy musicalfilm (a dalaival fűszerezve) lenne az igazi. Hogy mi lesz a vége még nem tudjuk, de az biztos ,hogy a Thriller Live most minden musicalnél keresettebb lehet és így hogy a Jackson bucsú koncert már nem valósulhat meg, így nagy lenne az igény a musicalre egy Európai túrné keretein belül, és a hírek szerint hamarosan akár hazánkban is látható lesz a Thriller Live.
Részletek itt!