MusicalClub.hu - Love Never Dies musical őrület
KezdőlapBelföldKülföldSzavazásGalériaJegyvásárlásFórumBeszámolókJátékHírlevélKereső


Love Never Dies musical őrület

MusicalClub | 2009.10.08.

Ma kezdték meg Londonban a Love Never Dies musical (Az Operaház antomja folytatása) jegyeinek értékesítését.

A.L. Webber The Phantom of The Opera c. musicalje világszerte ismert és milliók rajonganak érte. Így a musical folytatására rengetegen kíváncsiak. Bár azt vártuk volna, hogy 1-2 óra alatt minden jegy elkel az első előadásokra, mégis még lehet kapni jegyet. A jegyeket 1 évre előre foglalhatóak.

A musicalt először 2009 február 20-án láthatjuk színpadon Londonban. A szereposztásban Ramin Karimloo aki már játszotta a Fantom szerepét Londonban és Sierra Boggess. A hivatalos világpremier 2010. március 9., majd 2010. november 11-én
New Yorkban és 2011-ben Ausztráliában mutatják be.

A Love Never Dies eredetileg egy időpontban lett volna bemutatva több országban is, de végül Londonban lesz a világpremier.
Hazánkban valószínüleg még sokáig nem lesz látható a musical, de persze megeshet, hogy ahogyan Az Operaház Fantomja úgy a Love Never Dies is Magyarországon lesz látható először non replica verzióban.

A Love Never Dies sztorija a nem túl nagy sikerű A Manhattan fantomja c. könyv sztoriját követi. A könyv írója Frederick Forsyth állítólag Webbrrel többször is beszélt hiszen a könyv nem az eredeti Az Operaház Fantomja könyv folytatása hanema musical verzió foyltatása. Webber Fantomja sokkal szelídebb mint az eredeti könyvbéli Fantom.
A Frederick Forsyth féle sztori szerint a Fantom New Yorkba költözik, ahol hamar meggazdagodik és saját színházat üzemeltet. Egy új premierre készülve Christine-t szeretné színpadra hívni, aki ekkorra már férjhez ment Raulhoz és aki azóta gyermeket szült.
Christine elvállalja a felkérést és New Yorkba utazik. A bonyodalmak viszont csak ekkor keződnek. Kiderül, hogy Christine a Fantomtól esett teherbe, és a gyerek a Fantomé. A Fantom egyik legközelibb alkalmazotja azonban nem nézi ezt jó szemmel, hiszen
a gyermek megjelenése veszélyt jelent rá nézve. A sztori végére Christine egy merényletben megsebesül és meghal, de mindeközben rengeteg izgalmas dolog történik.

Frederick Frosyth A Manhattan fantomja c. könyvet Szántó Zsuzsanna nyerte.