MusicalClub.hu - Polyák Lilla és Homonnay Zsolt Ketten lemezbemutató koncert időpontváltozás!
KezdőlapBelföldKülföldSzavazásGalériaJegyvásárlásFórumBeszámolókJátékHírlevélKereső


Polyák Lilla és Homonnay Zsolt Ketten lemezbemutató koncert időpontváltozás!

MusicalClub | 2009.11.11.

Sajnálattal értesítjük a kedves közönséget és a rajongókat, hogy Polyák Lilla balesete miatt a Polyák-Homonnay művészházaspár 2009. november 17-re tervezett, „Ketten” című nagyszabású lemezbemutató koncertjének időpontja változik.

A rendezvényre egy későbbi időpontban, 2010. január 2-án kerül sor. A helyszín változatlanul a Művészetek Palotája, a Bartók Béla Nemzeti Hangversenyterem lesz. A már megváltott jegyek érvényesek az új dátumra.

November 7-én érte a baleset a művésznőt, amikor családja körében hazafelé igyekezvén megbotlott, és kisebbik gyermekével a kezében leesett egy lépcsőn. A botlás következtében bokája kifordult és külső ínszalagszakadást szenvedett, ami miatt lábára fekvőgipszet kapott. Szerencsére Polyák Lilla kisfiának, Bulcsúnak nem esett baja.

Polyák Lilla és Homonnay Zsolt művészpár. Ketten. Ez a címe első közös lemezüknek, amelyet egy rendhagyó koncert keretein belül mutatnak be a Müpa közönségének! Kivételes alkalom, hiszen ők ketten együtt, ilyen nagyszabású zenés esten még nem szerepeltek.

A mai színházi élet népszerű musicalszínész-házaspárja számtalan színpadi és zenei téren elért siker után most egy közös produkcióban is megmérettetik magukat. A közös produkcióban a nagyszerű duettek mellett mindkét fél több szólóban is megmutatja tehetségét.

Amikor  Ketten együtt énekelünk, az már eleve egy különleges zenei élményt nyújt mindkettőnknek, hiszen teljesen különböző zenei hangzást képviselünk.– kezdte Zsolt.

Ahogyan a musicalek esetében is, én inkább a klasszikus vonalat, míg Lilla a jazz-pop irányt viszi. – folytatta. A két stílus találkozása nagyon érdekes egyveleget eredményez. Ez a különleges hangzás kap hangsúlyt végig a lemezen, hogy aztán végül egy összeforrott, egységes produkciót, egy különleges zenei élményt alkosson... és ezt adjuk át a közönségnek. – folytatta Polyák Lilla.

A koncerten elsősorban a Ketten című nagy sikerű duettalbum anyaga kap helyet, elhangzik a népszerű televíziós vetélkedő, a Csináljuk a fesztivált két dala is: Lilla előadásában a fesztiválgyőztes Woman in Love (Barbra Streisand), Zsoltéban pedig a My Way (Frank Sinatra).

Ezeken kívül Lillától hallhatunk majd két Lara Fabian-feldolgozást (Eskünk, Örökké), melyeknek különlegessége, hogy a dalokhoz Zsolt írta a magyar szöveget.

Ami a duetteket illeti, hallható lesz például Billy Joel Honesty című dala, Whitney Houston és Enrique Iqlesias hatalmas sikerű duettslágere, a Could I Have This Kiss Forever, az Il Divo és Céline Dion közös száma, az I Believe in You.

Mindenféle-fajta világ találkozik tehát ebben az előadásban, amely különös módon mégis egységet alkot, reméljük a közönség is szeretni fogja. Várunk mindenkit szeretettel!

Homonnay Zsolt és Polyák Lilla

Bővebb információk:
www.homonnay-polyak.hu  

A jegyirodák már az új időpont megjelölésével várják az érdeklődőket. A már megvásárolt jegyek érvényesek az új időpontra!