MusicalClub.hu - Puskás Peti az új Michael Jackson!
KezdőlapBelföldKülföldSzavazásGalériaJegyvásárlásFórumBeszámolókJátékHírlevélKereső


Puskás Peti az új Michael Jackson!

MusicalClub | 2009.11.24.

A Centrál Színházban látható előadásban új szereplők láthatóak.

A mi utcánk - Avenue Q című totálbrutál musical szereplői között két új arcot is üdvözölhetünk.
Sente Ste szerepét mostantól Radnay Csilla mellett Balla Eszter is játssza, Michael Jacksonként Serbán Attila váltótársa pedig Puskás Péter lesz.  

A mi utcánk - Avenue Q című totál brutál Broadway-musical bemutatója 2009 februárjában volt a Centrál Színházban. A mű az évtized legnagyobb zenés-színházi világsikere: a 2003-as New Yorki bemutató után számos országban bemutatták. A darab különlegessége, hogy a főszereplők a Muppet Show figuráihoz hasonló bábok, akik gyermekien naiv hangon reagálnak a korántsem mesés felnőtt világ jelenségeire. Kortárs problémáinkat (munkanélküliség, rasszizmus, homoszexualitás, virtuális párkeresés, stb.) soha nem láthattuk még ennyire szórakoztatónak - hála az abszurdba forduló jeleneteknek, az ellenállhatatlanul bájos bábfiguráknak és a Tony-díjas daloknak.

Az előadás nagy szenzációja, hogy a színészek zöme a Muppet Show-ból, illetve a Szezám utcából ismerős bábokkal a karján táncolja-énekli végig az estét.

A fordító Baráthy György, aki egyben a színház dramaturgjai is; feladata nem merül ki annyiban, hogy a darab nyers derűjét és szellemességét magyarul próbálja visszaadni, de sok esetben új megoldásokat kell találnia a rendezővel, Harangi Máriával karöltve a darabnak azon elemeire, melyek a magyar nézők számára nem lennének érthetőek.

Bővebben az www.avenueq.hu oldalon olvashat az előadásról. Jegyek a http://musicalclub.jegy.hu oldalon.