MusicalClub.hu - Táncdalfesztivál 70-80 – Szépek és bolondok
KezdőlapBelföldKülföldSzavazásGalériaJegyvásárlásFórumBeszámolókJátékHírlevélKereső


Táncdalfesztivál 70-80 – Szépek és bolondok

MusicalClub | 2009.12.06.

2010. január 28-án a Művészetek Palotájában lesz látható a Szépek és bolondok elnevezésű műsor.

Közreműködik: Malek Andrea, Péterfy Bori, Tóth Vera, Behumi Dóri, Kozma Orsi, Váczi Eszter, Bereczki Zoltán, Fenyő Iván, Fool Moon, Serbán Attila
Rendező: Böhm György

Voltak hasonló koncertek ebben a sorozatban, ez most mégis kicsit más. Sokan vannak úgy egy-egy dallammal, hogy azonnal eszükbe jut róla egy konkrét esemény, év – jaj, ezt akkor hallgattuk sokat, amikor... Hasonló ez ahhoz, amikor találunk egy régi, megsárgult újságot, amibe a padláson be volt csomagolva a nagypapa régi demizsonja, és elkezdjük lapozgatni: nahát, akkor nyílt meg az első aluljáró Pesten, amikor lelőtték Kennedyt?

Hirdetés (x)

Lényegtelennek tűnő egybeesések; néha csak az hozza őket közös nevezőre, hogy eszünkbe jut hozzá egy saját emlék is. Nos, nem ígérhetjük, hogy ezeket is felidézzük a koncerten: lesz viszont sok korabeli híradórészlet, hazai és nemzetközi esemény, a sporttól a városi hétköznapokon át a világpolitikáig. Persze mindez csupán illusztráció, amely hol korba helyezi a felhangzó dalt, hol éppen egy későbbi korból reflektál rá egy másik szám, Kovács Katitól a Kexen át egészen az A. E. Bizottságig.

Jegyárak: 1900.- 3500.- 5800.- 6900.- Ft

Jegyek a http://musicalclub.jegy.hu oldalon vásárolhatóak!