MusicalClub.hu - 2010 első musicalpremierje az Elisabeth musical zeneszerzőjétől
KezdőlapBelföldKülföldSzavazásGalériaJegyvásárlásFórumBeszámolókJátékHírlevélKereső


2010 első musicalpremierje az Elisabeth musical zeneszerzőjétől

MusicalClub | 2009.12.11.

Egy új császári musical készült amelynek zenéjét Sylvester Lévay irta. Az ő nevéhez kötődik az Elisabeth, Mozart! És a hamarosan Budapesten is debütáló Rebecca – A Manderley ház asszonya musical is.

Az új musical premierje Japánban lesz, a sajtótájékoztatón elárulták, hogy a musical betekintést enged  Habsburgok életébe. A musical 2010-es előadásaira a jegyek értékesítése már megkezdődött. Várhatóan ez is óriási siker lesz mint az összes történelmi musical. Sylvester Levay korábban már más musicalt is bemutatott Japánban. A Marie Antoinette musical világpremierje szintén Japánban volt, de Japánban már járt az Elisabeth, a Mozart és a Rebecca is.

Hirdetés (X)


2010-ben más Lévay musical is látható lesz Japánban, hiszen a Rebecca újra színpadon lesz Japánban. A Rebecca musical 2010-ben lesz a legtermékenyebb, hiszen Japánban, Budapesten és Prágában is színpadra állítják illetve a tervek közt szerepel az előadás holland és londoni bemutatója is. Nem lenne meglepő ha egy németországi premier is követné, hiszen nemrég jelentették be, hogy a musicalhez egy új dalt írtak amit az Ich gehör nur mir gálán hallhat először a német közönség.