MusicalClub.hu - Happy Day karácsonyi koncert a Horizont Moziban!
KezdőlapBelföldKülföldSzavazásGalériaJegyvásárlásFórumBeszámolókJátékHírlevélKereső


Happy Day karácsonyi koncert a Horizont Moziban!

MusicalClub | 2009.12.10.

Az egész világ karácsonyra készülődik, szegfűszeg és fahéj illat lengi be az utcákat és a házakat, minden ember szívében fellobban a szeretet szikrája.

Ezt a hangulat morzsát szeretné a Madách Színház néhány művésze megragadni és emlékké fagyasztani egy karácsonyi koncert formájában karácsony utolsó napján, december 26-án. A közönség az ismert és kedvelt musical dalokon túl gospel feldolgozásokat, spirituálékat is hallhat majd. Az este különlegessége, hogy míg a musical blokk zenei alapra épül, addig a gospelek megszólaltatásában élő zenekar segíti a művészeket. Itt mutatkozik be először a Kecskés Tímea, Sári Évi és Várady Viktória által alkotott mesterhármas Boo-Boo Sisters néven, akiket így együtt eddig csak a Vámpírok Bálja produkcióban láthattunk, találkozhatunk a Társulatból ismert Fejes Szandrával, illetve a Madách Színház sztárjával, Serbán Attila is. Az est házigazdája Miskovics Róbert.

Fellépők: Fejes Szandra, Serbán Attila, Kecskés Tímea, Sári Évi, Várady Viktória, Borbély Brigitta, Miskovics Róbert, Tóth Olivér és Varga Bálint.

Jegyvásrlás itt!