MusicalClub.hu - Sopronban a Szép nyári nap -Neoton musical! Jegyvásárlás és részletek itt!
KezdőlapBelföldKülföldSzavazásGalériaJegyvásárlásFórumBeszámolókJátékHírlevélKereső


Sopronban a Szép nyári nap -Neoton musical! Jegyvásárlás és részletek itt!

MusicalClub | 2009.12.12.

Szép nyári nap musical az Operettszínházból!

Kétszázhúsz felett, Santa Maria, Don Quijote, Pago Pago, Ha szombat este táncol, Tini-dal, Holnap hajnalig, Vándorének. Ugye mindenkinek ismerősek ezek a slágerek? A hetvenes-nyolcvanas-kilencvenes évek sikerzenekara, a Neoton dalairól van szó, melyek nagyszerű alapul szolgálnak a Budapesti Operettszínház és a Pentaton közös előadásához: Szép nyári nap - a Neoton musical a Pesti Broadway-ről!

Hirdetés (X)

A főváros után először 2010. március 12-én és 13-án 19 órakor lesz látható a musical az MKB Aréna Sopronban. A Szép Nyári Nap című musical története, mely hónapok óta telt házas előadásokkal fut a Budapesti Operettszínházban! Büszkén mondhatjuk el, hogy a kultusz darabnak számító, és minden korábbi nézettséget megdöntő Rómeó és Júlia után a Szép Nyári Nap révén ezúttal egy kirobbanó sikerrel futó PREMIER darabbal kedveskedhetünk egyre népesebb színházlátogató közönségünknek! A 2010-es Soproni Tavaszi Napok keretében bemutatásra kerülő darab igazi csemege lesz mind a musical, mind a Neoton együttes dalait kedvelőknek!

Az MKB ARÉNA SOPRON óriási színpadán igazi bulira készülnek a musical szereplői, akik a hetvenes évek egy forró júliusi napján önkéntesen utaznak azpítőtáborba. Persze, korán kelnek, sőt még reggeli torna is van, meg munka, de leginkább szórakozni akarnak, táncolni-énekelni, egymást ugratni, s megtalálni a szerelmet. A tábor vezetője, Tóth Antal, s helyettese, Panni néni, az orosztanárnő, éberen figyeli őket. Utóbbi nehéz helyzetbe kerül, mert lánya beleszeret a frissen érettségizett, szociológusnak készülő Varga Péterbe, akinek édesapja 56 után disszidált, s aki maga is renitens fiatalnak tűnik.

Ám az építőtábor többi lakója drukkol a párnak, hisz az összes pesti tinédzser egyet akar: egy emlékezetes nyarat!

A Szép nyári nap, húsz évvel a rendszerváltás után, közelmúltunkban nosztalgiázik, s mindemellett egy igazi forró retrobuli!

A Budapesti Operettszínház és a Pentaton előadása a Soproni Tavaszi Napok csúcsprodukciója a Pro Kultúra Sopron Nonprofit Kft. és az MKB ARÉNA Együttműködésében!
A jegyárak 3900-9.500 forint között mozognak.

Jegyvásárlához kattintson ide!

Szereplők:
Péter: Szabó Dávid
Juli: Vágó Zsuzsi
Margó, Juli barátnője: Peller Anna
Ria, az osztály bombázója: Vágó Bernadett/Szendy Szilvi
Öcsi: Kerényi Miklós Máté
Panni néni, osztályfőnök, Juli anyja: Szulák Andrea/Náray Erika
Tóth Antal, TSZ melléküzemág-vezető: Faragó András
Rózsika, a tábor szakácsnője: Náray Erika/Sz. Nagy Ildikó
Kovács, Panni néni elvált férje: Csonka András
A Pesti Művésznő: Csepregi Éva

A Budapesti Operettszínház a szereplőváltoztatás jogát fenntartja!