MusicalClub.hu - Margitszigeti Szabadtér 2010 - Musical premierekkel vár a nyár!
KezdőlapBelföldKülföldSzavazásGalériaJegyvásárlásFórumBeszámolókJátékHírlevélKereső


Margitszigeti Szabadtér 2010 - Musical premierekkel vár a nyár!

MusicalClub | 2009.12.13.

Új musical bemutatók!

2010 nyarán újra látható lesz a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon a musicalénekesek által
előadott Bohém rapszódia (Freddie Mercury emlékkoncert) és visszatér az egyik legnagyobb sikermusical az Aida. volt  Az Aida musicalt 2007-ben Budapesten mutatták be Szomor György és Oláh Ibolya főszereplésével illetve második szereposztásban a Társulat győztese Feke Pál volt látható.

A nyár nem csak visszatérő sikereket, hanem új premiereket is hoz. Bemutatásra kerül a Cabaret musical és egy új musical a Robin Hood és a Szegény gazdagok című musical. A Szegény gazdagok Jókai Mór könyvének feldolgozása melyet Kocsák Tibor és Miklós Tibor írtak. A nevükhöz kötődik az Anna Karenina, Légy jó mindhalálig, és az Abigél musical is.

Hirdetés (X)

Az egyik legizgalmasabb a Sakk musical-koncert lesz. A Mamma mia musicalt is jegyző ABBA tag Björn Ulvaeus és Benny Andersson illetve Tim Rice (Aida, Az Oroszlánkirály, Evita, Disney Aladdin) dalszövegíró közös munkája volt a Sakk amit 1984-ben mutattak be és sokáig nem kerülhetett bemutatásra Kelet-Európában a politikai okokból.
A musical hazánkban már látható volt és most egy musical-koncert erejéig visszatér Budapestre.

<b>A musicalre jegyek már kaphatóak a <a href="http://musicalclub.jegy.hu/search.php?s_name=&s_city=&s_time=365&s_venue=Margitszigeti%20Szabadt%C3%A9ri%20Sz%C3%ADnpad&s_year=2010&s_month=1&s_day=6&sf" title="http://musicalclub.jegy.hu/search.php?s_name=&s_city=&s_time=365&s_venue=Margitszigeti%20Szabadt%C3%A9ri%20Sz%C3%ADnpad&s_year=2010&s_month=1&s_day=6&sf" style="text-decoration:none;" target="_blank">http://musicalclub.jegy.hu</a> oldalon.</b>