MusicalClub.hu - Paul Potts Koncert Budapesten! Új időpontban! Jegyvásárlás és részletek itt!
KezdőlapBelföldKülföldSzavazásGalériaJegyvásárlásFórumBeszámolókJátékHírlevélKereső


Paul Potts Koncert Budapesten! Új időpontban! Jegyvásárlás és részletek itt!

MusicalClub | 2010.01.10.

A 2010. május 4-re tervezett Paul Potts koncert a művész promóciós elfoglaltsága miatt 2010. június 2-án kerül megrendezésre a Papp László Budapest Sportarénában.

A már megváltott jegyek érvényesek az új időpontra vagy a váltás helyén 30 napon belül (2010. február 20-ig) visszaválthatók!

Jegyárak: 3.900, 6.900 és 10.900 Ft
Jegyvásárlás a http://musicalclub.jegy.hu oldalon.

Paul Potts telefonkészülék árusból lett világhírű operaénekes! Nagyot fordult a világ a kisemberrel! Legutobb lemeze miatt olvashattunk Paul Pottsról.
Sikereit bizonyitja az is, hogy One Chance címmel filmet készítenek az új évezred egyik legnagyobb felfedezettjéről. Paul Potts szeretné, hogy Johnny Depp játsza el az Ő szerepét. Paul Potts az angol Csillag Születik azaz a Britain s Got Talent 2007-es nyertese, aki 2010. június 2-án Budapesten ad koncertet.

Akik nem hallottak Paul Pottsról azoknak ajánlom a videót, amit a cikk alján találnak meg.
Azt hiszem külonleges élményt adhat mindenkinek a felvétel.

A verseny első fordulójában a háromtagú zsűri fanyalogva fogadta a kis köpcös embert, ahogy olcsó zakójában kiállt a színpadra. Többek között az X-faktor kemény zsűritagja Simon Cowell is. Szinte megmosolyogták, amikor közölte, hogy operát fog énekelni... Néhány másodperccel később viszont, amikor Paul Potts kristálytiszta hangon énekelni kezdte az egyik legszebb Puccini áriát, döbbent áhítat ült az arcokra. Könnybe lábadt a döntnökök szeme, a közönség pedig felállva tapsolt. Ilyet még nem hallott senki! Mindent elsöprő volt a siker, s többé nem volt kétséges, hogy a gátlásos telefonárus nyeri meg a versenyt.

Azóta minden megváltozott Paul Potts körül. Nincs többé gondja a számlákkal, a 30 millió forintnyi fődíjból bőven telt mindenre. Azóta pedig rengeteget keres. Koncertjeivel bejárta a Föld országait, és már nem eladónak, hanem művész úrnak szólítják.
Ugyanaz az ember maradtam, aki mindig is voltam. Nem költöztem el a lakhelyemről, Port Talbotból, és nem cseréltem le a feleségemet. Ma sem akarok mást, mint eddig: énekelni és énekelni! Boldoggá tesz, ha a közönségnek tetszenek a dalaim. Bár még most is nehezen hiszem el, hogy mindez velem történik. Sokszor gondolok arra, talán csak egy álomutazáson veszek részt. Remélem, a jegyem csak odafelé érvényes, vissza nem...

2010. júniusában a Papp László Budapest Sportarénában Paul Potts koncert.