MusicalClub.hu - A Mamma mia után új Webber musicalben szerepel majd Meryl Streep?
KezdőlapBelföldKülföldSzavazásGalériaJegyvásárlásFórumBeszámolókJátékHírlevélKereső


A Mamma mia után új Webber musicalben szerepel majd Meryl Streep?

MusicalClub | 2010.02.07.

Sunset Boulevard a mozikban?

2005-ben már tervezték, hogy Webber musicaljéből a Sunset Boulevardból filmet készítenek. Ez azóta húzódik, de a legkésőbbi dátumnak 2010-et tűzték ki. A The Telegraph értesülése szerint a film főszerepére a korábban Norma Desmond szerepét játszó Broadway színésznőt Glenn Closet vagy Elaine Paiget szeretnék, de felmerült Meryl Streep és Liza Minnelli illetve Barbara Streisand neve is, hiszen őket az egész világ ismeri.

Hirdetés (X)

 

A Sunset Boulevard évekig nem került új színházakban bemutatásra, de az elmúlt két évben ismét aktívan játszák. Legutóbb Londonban került újra színpadra, bár nem sokáig futott, és 2008-ban az Elisabeth sztárjával Pia Douwesal mutatták be, de tervezik egy turné indítását az Egyesült Királyságban és állítólag tervezik a Broadway premiert is.2009-ban Svédországban kerül még bemutatásra.

 

A Sunset Bouleward új bemutatói és a felújítások, talán nem véletlenül a 2010-es film felvételek elöttre lettek időzítve, hiszen a musical így egyre több rajongót szerez.

Meg nem erősített hírek szerint a Sunset Boulevard Németországban vagy Bécsben kerül bemutatásra 2010-ben, de ugyanakkor nem lenne meglepő, ha Budapesten is bemutatásra kerülne, hiszen a Madách Színház lassan minden híres Webber musicalt bemutatott már, méghozzá nagy sikerrel.