MusicalClub.hu - Mészáros Árpád Zsolt Lemezbemutató koncert Siófokon!Nyerj jegyeket!
KezdőlapBelföldKülföldSzavazásGalériaJegyvásárlásFórumBeszámolókJátékHírlevélKereső


Mészáros Árpád Zsolt Lemezbemutató koncert Siófokon!Nyerj jegyeket!

MusicalClub | 2010.07.19.

A Siófoki Nagykoncertek Rendezvénysorozatán belül Mészáros Árpád Zsolt Szédült Világ című albumának Lemezbemutató koncertjét tartja.

A Legyen Ez Egy Őrült Nap címmel megrendezett NAGYKONCERTEN a közönség elsőként hallhatja MÁZS legújabb nagylemezének dalait élőzenekarral kísérve.

A koncert helyszíne a Siófoki Szabadtéri Színpad (KIKK), mely már önmagában előre jelzi a meleg nyári esték, a szabadság, a laza, kötetlen jókedv hangulatát. A koncerten rengeteg meglepetés lesz, ami biztos különleges élmény lesz mindenkinek.

Ezt az életörömöt még tovább erősíti a helyszín megújulása is, mivel idén a teljes körű felújítás után nagy látványvilágot elénk varázsolva nyitja meg a Szabadtéri Színpad kapuit.

Augusztus 12-én 19:00-kor Mészáros Árpád Zsolt a siófoki Tescoban dedikálja lemezét!

A koncert időpontja: 2010, augusztus 13, péntek 21 óra
Helyszín: Siófok, Kálmán Imre Szabadtéri Színpad
Esőnap: augusztus 14, szombat 21 óra

Sztárvendég: Janza Kata és Siménfalvy Ágota

Jegyárak:
I. kategória: 5900 forint
II. kategória: 4700 forint
III. kategória: 3400 forint
IV. kategória: 2900 forint

Jegyek értékesítés már megkezdődött. Jegyvásárlás a http://musicalclub.jegy.hu oldalon illetve a rendezvény honlapján a http://siofokinagykoncert.hu oldalon.

MAXIMA JÁTÉK!
Kísérd figyelemmel a két hetente megjelenő Maxima nyári számait, ahol jegyeket nyerhetsz a koncertre. Nem kell mást tenned, csupán a játék felhívását követve beküldeni legkedvesebb balatoni élményedet, eseménybeszámolódat, és ha a Tied a legjobb, akkor részt vehetsz a koncert utáni exkluzív VIP Partyn is, ahol együtt szórakozhatsz a stáb tagjaival. A részleteket keressed a július 6-tól kapható Maximában!

A MusicalClub játékában az első fordulóban 2 jegyet nyert Szabó Dóra!A játék augusztus 10-ig folytatódik!
A második forduló nyertese Varjas Dóra.