MusicalClub.hu - Dolhai Attila Nagykoncert Siófokon!Nyerj jegyeket!
KezdőlapBelföldKülföldSzavazásGalériaJegyvásárlásFórumBeszámolókJátékHírlevélKereső


Dolhai Attila Nagykoncert Siófokon!Nyerj jegyeket!

MusicalClub | 2010.05.22.

A tavaly nagy sikerrel megrendezett nyári koncert után Dolhai Attila - Közkívánatra - újra nyári nagykoncertet tart Siófokon.

A koncert helyszíne a Siófoki Szabadtéri Színpad, mely már önmagában előre jelzi a meleg nyári esték, a szabadság, a laza, kötetlen jókedv hangulatát.

Különleges aktualitása a koncertnek, hogy az idei teljes körű felújítás után, Dolhai Attila koncertje nyitja meg a nyári szezont Siófokon, ahol számos, még máshol el nem hangzott számok kerülnek bemutatásra, köztük híres magyar és külföldi előadók feldolgozásaival.

A koncert délutánján találkozhatsz Dolhai Attilával, aki dedikálást tart, és szeretettel várja Minden Kedves Rajongóját.

Érdemes figyelni a híreket, mert ahogy közeledsz a koncert napjához, úgy tudhatsz meg egyre többet azokról a meglepetésekről, amelyekben részt vehetsz.

A koncert időpontja: 2010. július 17. szombat 21 óra
Helyszín: Siófok, Kálmán Imre Szabadtéri Színpad
Esőnap: 2010. július 18. vasárnap 21 óra

Jegyárak:
I. kategória: 5900 forint
II. kategória: 4700 forint
III. kategória: 3400 forint
IV. kategória: 2900 forint

Jegyek értékesítés már megkezdődött.
Jegyvásárlás a http://siofokinagykoncert.hu oldalon.

MAXIMA JÁTÉK!
Érdemes figyelni a híreket, mert ahogy közeledsz a koncert napjához, úgy tudhatsz meg egyre többet azokról a meglepetésekről, amelyekben részt vehetsz.
Vegyél részt a Maxima május 25-én megjelenő lapszámától 3 számon keresztül tartó játékában és akár Te is részt vehetsz a szervezés utolsó napjának lebonyolításában, ahol a kulisszák mögül kísérheted figyelemmel a próbákat, a felkészülést és beleláthatsz abba, hogy mi történik a színpad mögött.
ÉS EZ MÉG NEM MINDEN!
Dolhai Attilával is találkozhatsz személyesen, a koncert után pedig együtt bulizhatsz egy VIP partin a stáb tagjaival.