MusicalClub.hu - Zenés beszélgetés Janza Katával Óbudán!
KezdőlapBelföldKülföldSzavazásGalériaJegyvásárlásFórumBeszámolókJátékHírlevélKereső


Zenés beszélgetés Janza Katával Óbudán!

MusicalClub | 2010.05.28.

Az Óbudai Társaskör színpadán Janza Katát látja vendégül a Silló István vezette Óbudai Danubia Zenekar a Danubia+ koncertsorozat keretében, 2010. június 6-án vasárnap délelőtt 11:00 órakor.

A Danubia + Janza Kata címet viselő közvetlen hangulatú délelőtti beszélgetés közben élő szimfonikus zenekari kísérettel hangzanak el részletek a New York New York, az Evita, a Jézus Krisztus Szupersztár, a Hegedűs a háztetőn, a Sztárcsinálók valamint a Jekill és Hyde musicalekből.

A művésznő beszélgetőtársa Silló István a Danubia Zenekar első karmestere, aki nem csupán a vasárnap délelőtti hangverseny alkalmával muzsikál együtt Janza Katával, hiszen régi kollégákról lévén szó rendszeresen dolgoznak együtt az Operettszínház színpadán immár közel 12 éve. A beszélgetés fő vonulatát az énekes és színésznő pályájának legfontosabb állomásai, legkedvesebb szerepei, legkülönlegesebb élményei adják, ezúttal a művész szemszögéből megvilágítva.

A zenés délelőtt másik fő szereplője az Óbudai Danubia Zenekar, amely együttes repertoárjának törzsét és döntő hányadát ugyan a klasszikus szimonikus irodalom zeneművei alkotják, azonban gyakran és szívesen tesz kirándulásokat más zenei műfajok irányába is. Közös hangversenyeket adott többek közt Snétberger Ferenccel, Omara Portuondo-val a Buena Vista Social Club-ból, Jon Lord-dal a Deep Purple alapító billentyűsével, a Muzsikás, a Klezmatics, a Nox és az Adagio együttesekkel. Emellett a musical világával sem először találkozik a zenekar, hiszen a Művészetek Palotája nagy sikerű Best of Webber produkciójának szimfonikus gárdáját is az együttes adta.

Az Óbudai Társaskör címe:
Budapest, III. kerület Kiskorona u. 7.
Telefon: 250-0288

A koncert időpontja: 2010. június 6. vasárnap, délelőtt 11:00 óra
Jegyek váltahatóak 2000 forintos áron a helyszínen, az ismert jegyirodákban valamint a www.jegymester.hu oldalon.