MusicalClub.hu - Nyerj jegyeket a Robin Hood musicalre!
KezdőlapBelföldKülföldSzavazásGalériaJegyvásárlásFórumBeszámolókJátékHírlevélKereső


Nyerj jegyeket a Robin Hood musicalre!

MusicalClub | 2010.08.04.

Magyarországi ősbemutató!

A sikeres magyar szerzőpáros: Szomor György és Miklós Tibor új musicalje a Robin Hood augusztusban kerül bemutatásra a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon!

Az angol származású, a szegények pártolója és igazság osztó középkori hős Robin Hood, a világ szinte minden táján ismert. Talán leginkább a filmvászonra álmodott nagy játékfilmek, Kevin Costnerrel a címszerepben hozta meg a történet igazi sikerét. Ezen felbuzdulva, és talán a romantika világára vágyva született meg az alkotókban a gondolat és a szándék a történet musicalszínpadra állítására.

A Szabad Tér Színház megbízásából készül az új és rendhagyó előadói gárdára álmodott és kiállítású új színpadi mű. A közreműködő művészek sora is sejteti az alkotók szándékát, hisz a musical és a prózai előadók mellett a ma divatos, kihívó streetdance jeles táncosai együtt alkotják meg az előadás rendhagyó stílusát. A történetet jól kiszolgáló, díszlet, látványkép alkalmazkodik az kosztümös előadás újszerű stílusához.

A Margitszigeti Szabadtéri Színpad természetes zöld környezetébe építve elevenedik meg a csupa sztárokat, remek művészeket felvonultató rendhagyó előadás. A címszereplő, Kovács Áron, először mutatkozik be színpadi előadásban, dramatikus környezetben, mely nem kis feladat elé állítja a tehetséges zenészt.

A Robin Hood méltán lett a világ egyik legsikeresebb története. A cselekmény az örök emberi értékeket - a hazaszeretetet, az igazságkeresést, a hűséget, a szabadságvágyat – jeleníti meg lírai jelenetekben, látványos tömeg- és táncképekben, valamint izgalmas akciójelenetekben.
A musical, műfajához híven nagy ívű dallamokat, slágergyanús dalokat, humort sem nélkülöző prózát, és nagyon karakteres és hatásos táncokat fog össze egy történetbe. Az alkotók, a zeneszerző Szomor György és szövegíró Miklós Tibor, ismert és kedvelt művészek, akik számára álmaik, ötleteik színpadra kerülése és az elsöprő erejű előadás igazi kihívást jelentenek. A látványos musicalt élő zenével, kaszkadőrökkel, artistákkal is színesítik, így igazi nagy kaland vár a nézőkre.
A tolvajok fejedelmének története régi-új kaland, mely minden korosztály számára tartalmas nyáresti kikapcsolódást biztosít! A Margitszigeti Szabadtéri Színpadon 2010. augusztus 13-án és 14-én elevenedik meg a sherwoodi erdő története.

Játékunkban most jegyeket nyert a musicalre Havasi Dóra!
Részletek a Játék menüpontban!

Szereplők:
Robin Hood: KOVÁCS ÁRON
Nottinghami bíró: FORGÁCS PÉTER
Lady Marian: ANDRÁDI ZSANETT
Lord Gisborne: GERNER CSABA
Little John: HAJDU STEVE
William: PUSKÁS PÉTER / VERÉB TAMÁS
Tuck barát: GESZTESI KÁROLY
Lady Marian szolgálója: PALLA SZABINA
Oroszlánszívű Richárd: VIKIDÁL GYULA

Zeneszerző: Szomor György
Dalszöveg: Miklós Tibor
Koreográfus: Fincza Erika
Hangszerelő: Lippényi Gábor
Látványterv: Madár
Jelmeztervező: Papp Janó
Mozgás, verekedés, vívás: Gyöngyösi Tamás
Díszlettervező: Bátonyi György, Szolga István

Rendező: SZOMOR GYÖRGY

Jegyárak: 3.900Ft, 4.900Ft, 5.900Ft, 6.900Ft, 8.400Ft

Jegyek már kaphatóak! Online jegyvásárláshoz kattintson ide!