MusicalClub.hu - Glee - Sztárok leszünk CD!Nyerd meg!
KezdőlapBelföldKülföldSzavazásGalériaJegyvásárlásFórumBeszámolókJátékHírlevélKereső


Glee - Sztárok leszünk CD!Nyerd meg!

MusicalClub | 2010.10.07.

Minden idők egyik legsikeresebb musicalsorozata, a Glee immár zenei CD formájában is megérkezett Magyarországra! Az első Glee zenei album már a boltokban!

A Glee egy amerikai gimnázium énekszakkörének mindennapjait mutatja be. A sorozatban a tinédzser szereplők adásról adásra újabb és újabb, közismert dalok feldolgozásait adják elő (pl. Rihanna: Take A Bow, Jordin Sparks: No Air, Celine Dion: Taking Chances, Queen: Somebody To Love, Avril Lavigne: Keep Holding On, Lionel Richie: Endless Love, John Lennon: Imagine, Kelly Clarkson: My Life Would Suck Without You, stb.), mely a sorozat filmzenéjének első két lemezén is megtalálhatóak. Most az első lemez jelenik meg, majd az ősz folyamán érkezik a második rész is. Az USA-ban már az első évadhoz kapcsolódó kiadványok is poptörténelmet írtak tavaly. 3 album, 2 mini-album és a sorozatban nem szereplő Last Christmas Wham! átdolgozásból összesen 7 millió dalt és 2,5 millió albumot adtak el. Az Egyesült Királyságban 6 hónapja indult a sorozat és már 23 Top 50 kislemezt produkált, melyekből összesen közel 1 millió letöltést vettek meg a rajongók. Az 5 CD-ből július végéig 747.000 darab talált gazdára.

A Glee Volume 1. CD-t most meg is nyerheted a Sony Music Entertainment Magyarország Kft. jóvoltából. Ehhez nem kell mást tenned, mint csatlakoznod Facebook oldalunkhoz és kedvelni a hírt. Csatlakozni a Tetszik gomb megnyomásával tudsz ide kattintva.

Amennyiben friss Glee hírekre vágysz, akkor érdemes figyelned a www.sztarokleszunk.hu oldalt, ahol folyamatosan friss hírekkel várnak. Ha igazán szereted a Gleet, akkor csatlakozz a Glee klubbokhoz. Már az iwiwen és a Facebookon is van magyar rajongói klub.  Az iwiwen már több, mint 1200 tagja van. Az Iwiw Klub megtekintéséhez kattints ide! A Facebook Glee klubjához pedig kattint ide!