MusicalClub.hu - Mary Poppins musical bemutató - képek!
KezdőlapBelföldKülföldSzavazásGalériaJegyvásárlásFórumBeszámolókJátékHírlevélKereső


Mary Poppins musical bemutató - képek!

MusicalClub | 2010.11.19.

Hamarosan Budapesten is...


Ma mutatják be Brnoban a Disney Mary Poppins musicalt! A Mary Poppins musical nagy sikerrel futott Londonban és kétségkívül sokakat elvarázsolt a színpadi csoda amikor Mary Poppins esernyőjével elrepült a színpadról! A Mary Poppins azóta más európai városokban is bemutatásra került és most a csehországi Brnoba érkezett. A Brnói Városi Színház egik legújabb produkciója ez. Ebben a színházban olyan sikerek kerültek már színpadra mint a Mozart! musical és a Jézus Krisztus Szupersztár!
Az előadás képeit ide kattintva nézheted meg! A cseh Mary Poppins musicalre a jegyek árusítását már elég korán megkezdték és hihetetlenül nagy volt rá az érdeklődés!
 
Hamarosan Budapestre a Madách Színházba is megérkezik a Disney csodálatos musicalje a Mary Poppins! Ha nem akarsz lemaradni a Mary Poppinsal kapcsolatos hírekről akkor csatlakozz a magyar előadás rajongói oldalához (ide kattintva csatlakozhatsz) de ha első közt szeretnél értesülni a magyar előadással kapcsolatos hírekről akkor a MusicalClub.hu Facebook oldalához csatlakozva (ide kattintva csatlakozhatsz) első közt olvashatod híreinket, többek között a Mary Poppinsról is! A magyar előadással kapcsolatos hírekről elsők között számolunk be!