MusicalClub.hu - Dolhai Attila és Feke Pál a Miss Saigon musicalben!Jegyek itt!
KezdőlapBelföldKülföldSzavazásGalériaJegyvásárlásFórumBeszámolókJátékHírlevélKereső


Dolhai Attila és Feke Pál a Miss Saigon musicalben!Jegyek itt!

MusicalClub | 2010.12.08.

A musicalt magyarországon elsőként 1994-ben a Szegedi Szabadtéri színpadán láthatta a közönség.


Christ, az amerikai katonát Dolhai Attila, míg barátját Johnt Feke Pál alakítja majd. Ők ketten elsőként láthatóak egy produkcióban. A további szerepekre, köztük a címszerepre a Budapesti Operettszínház többfordulós, nyílt meghallgatást szervez.
Jelentkezni 2010. december 31-ig fényképes önéletrajzzal lehet a misssaigon@operett.hu címen. A meghallgatás januárban lesz.

Nézzed meg a sajtótájékoztató képeit!Kattints ide!

A 2011. augusztus 19-20-21-én bemutatásra kerülő, gigantikus vállalkozást a Soproni Piknik fő attrakciójának szánják. Olyan programnak, amelyhez fogható látványvilágot csak a legnagyobb európai szabadtéri színpadok közönsége csodálhatott meg korábban.

"A musical, amely már legenda"- hangzott a Newserrk kritikája alig néhány héttel a Miss Saigon 1989-es premierje után. S valóban nem tévedtek, Claude-Michael Schönberg musicalje több tízezerszer ment szerte a világon. "Musicalek jönnek és mennek, de ez a darab maradandó" - írta a Sunday Times, s az újságírónak igaza lett, hiszen a Miss Saigon a tíz leghosszabb ideje játszott zenés előadás között van.

Az MKB Aréna szabadtéri színpadán megrendezésre kerülő előadásra már megvásárolhatja jegyeit. Jegyek már 3990Ft-tól kaphatóak! Online jegyvásárláshoz kattintson ide!