MusicalClub.hu - Trója a Fővárosi Nagycirkuszban!Jegyek már kaphatóak!
KezdőlapBelföldKülföldSzavazásGalériaJegyvásárlásFórumBeszámolókJátékHírlevélKereső


Trója a Fővárosi Nagycirkuszban!Jegyek már kaphatóak!

MusicalClub | 2010.12.11.

Nem mindennapi színházi előadás a cirkusz varázslatos világában. A cirkuszi bemutatókon kívül időnként különleges művészi csoportok, koncertek, színházi előadások is helyet kapnak a manézsban. Az idén nyáron megújult cirkuszban az első színházi előadás a Trója lesz. Koltay Gergely és Szűts István rockoperája volt az idei nyár legnagyobb szabadtéri előadása.

A mítosz újra életre kel...
Decemberben egy különleges színházi előadással várják a történelmi legendák iránt érdeklődőket Budapesten, a Fővárosi Nagycirkuszban.

Az új magyar rockopera, a Trója Homérosz híres műve az Iliász alapján készült, merítve a világhírű Trója című hollywoodi film egyes jeleneteiből.

A szerzőpáros vadonatúj történelmi musicalje, a Trója a Magyar Lovas Színház és a Sziget Színház felkérésére született, amellyel a szereplők a Lovas Színház ötödik évadját ünnepelték 2010. nyarán Komáromban, az Igmándi erődben.

A decemberi bemutatón parádés szereposztásban elevenedik meg az ókori görög történet.

Akhilleusz szerepét Pintér Tibor, Helénát Janza Kata és Békeffy Viktória, Agamennont Vadkerti Imre, Hektort Kalmár Gergő, Priamoszt Makrai Pál jeleníti meg, míg Thetisz szerepében a görög származású Papadimitriu Athinát láthatja a nagyközönség.

A szereposztás különlegessége, hogy a Trója című rockoperában játszik először együtt Pintér Tibor színművész 4 és fél éves kisfiával, Pintér Mátéval.
Máté Hektor fiaként jelenik meg a színpadon.

Trója rockopera
TRÓJA - Koltay Gergely és Szűts István rockoperája
A mítosz életre kel...
2010. December 21-22. 19 óra
FŐVÁROSI NAGYCIRKUSZ ( XIV. ker. Állatkerti krt. 12/a )...
Főbb szerepekben: PINTÉR TIBOR, JANZA KATA, PAPADIMITRIU ATHINA, VADKERTI IMRE, OLTER VANDA, MAKRAI PÁL

Jegyek már kaphatóak a rockoperára! Online jegyvásárláshoz kattintson ide!

Nézze meg az előadásról készült látványos videót!