MusicalClub.hu - Nyerd meg a Két szív CD-t! Polyák Lilla és Homonnay Zsolt új lemeze!
KezdőlapBelföldKülföldSzavazásGalériaJegyvásárlásFórumBeszámolókJátékHírlevélKereső


Nyerd meg a Két szív CD-t! Polyák Lilla és Homonnay Zsolt új lemeze!

MusicalClub | 2010.12.22.

Megérkezett a várva-várt folytatás! Polyák Lilla és Homonnay Zsolt, az Operettszínház népszerű musicalszínész házaspárja Két szív című új lemezével jelentkezik októberben, mellyel minden bizonnyal meg fogják ismételni (ha nem felülmúlni) tavalyi, első lemezük kirobbanó sikerét!

A tehetséges, varázslatos egyéniségű, bársonyos hangú párt a közönség rögtön a szívébe zárta: nem csoda, hisz Lilla és Zsolt legendás harmóniája a dalokon is átsugárzik. Az új albumon található feldolgozásdalok magyar szövegeit - Phil Collins Two Hearts (Két szív valahol dobban) című nagy slágere vagy a Cher és Eros Ramazzotti előadásában megismert Piu che Puoi (Te meg én), az örök sláger a Sway (Tánc) és az albumzáró After All (Kezdet és vég) - ismét Zsolt írta. A duetteken kívül természetesen ismét vannak szólódalok, melyek közül kiemelkedik a direkt Lilla számára készült Itt és most című Rakonczai, Rácz – Szabó Ági szerzemény, amely egy igazi. átütő rádiós sláger! Zsolt picit rockosabb oldalát ismerhetjük meg a Scorpions Send Me An Angel című slágerének magyar változatából (Angyal).

A Madách Színházban tartják a Lemezbemutató koncertet 2011. január 28-án. A koncertre már árulják a jegyeket. Online jegyvásárláshoz kattintson ide!

A CD-t Bacskóné Juhász Krisztina nyerte a Facebook játékunkban!
Facebook oldalunkat ide kattintva tekintheted meg!

Track lista:
1. Két szív (valahol dobban) - duett
2. Itt és most - Lilla
3. Te meg én - duett
4. Szólj - duett
5. Angyal - Zsolt
6. Te vigyázz rám - Lilla
7. Ringass még! - duett
8. Szerelem el ne hagyj - duett
9. Bántottalak - Zsolt
10. Tánc - duett
11. Tűz és jég - duett
12. Érzem, hogy jössz még - duett
13. Kezdet és vég - duett