MusicalClub.hu - Queen Memorial Concert Showra!Jegyek és nyereményjáték itt!
KezdőlapBelföldKülföldSzavazásGalériaJegyvásárlásFórumBeszámolókJátékHírlevélKereső


Queen Memorial Concert Showra!Jegyek és nyereményjáték itt!

MusicalClub | 2011.05.03.

2011. május 12-én a közönség érdeklődésére való tekintettel a "Rock Greats" nevet viselő társulat ismételten bemutatja a Queen Memorial Concert Show-t, melyben a hazai musical és könnyűzenei élet számos kiváló sztárja működik közre, akik felelevenítik a legendás zenekar legnagyobb slágereit.

Az énekeseket a szintén kiváló Hungarian Musical Band-ből alakult Tribute Show Band kíséri élőben. A zenei élményt pedig csak tovább fokozzák a Tihanyi Ákos által koreografált csodálatos táncosok, a fantasztikus színpadi látvány-elemek és a vizuális effektek, ezzel is tisztelegve a rockzene egyik legnagyobb alakjának, Freddie Mercurynak.

2010. június 10-én nagy sikerrel mutatkozott be a Pécsi Országos Színház Találkozó keretében a "The Show Must Go On" alcímet viselő, élő Queen koncert-show, melyben a hazai musical és könnyűzenei élet számos sztárja közreműködött. Kovács Áron, HIEN (Megasztár), Végvári Eszter (Csillag születik), Csengeri Attila, Koós Réka, Csordás Levente csak néhány az ismert és elismert előadók közül, akik hol szólóban, hol duettben, hol kvartettben elevenítik fel a legendás zenekar legnagyobb slágereit. A kiváló énekeseket a szintén kiváló Hungarian Musical Bandből alakult Tribute Show Band kíséri, a zenei élményt pedig csak tovább fokozzák a "Madár" által készült fantasztikus színpadi látványelemek, vizuális effektek, továbbá a káprázatos táncművészek. A produkció magas színvonalára az előadók mellett Tihanyi Ákos koreográfus és Harangi Mária rendező is garanciát jelent.

A pécsi bemutató után a producereknek felvetődött egy olyan koncertsorozat létrehozásának ötlete amelyben a Queen dalain kívül a rock zene más nagyjainak szerzeményeit is előadja a társulat. Így lett a sorozat főcíme: "Rock Greats". A bemutatásra kerülő Memorail Concert Show két felvonásos látványos és izgalmas utazás a rockzene legnagyobb alakjának Freddie Mercurynak a tiszteletére.

Online jegyvásárláshoz kattintson ide!

Jegyárak: 3900Ft, 5900Ft, 7900Ft

Játékunkban most két jeggyel ajándékozunk meg 1 szerencsést. A jegyek tulajdonosát azok közül választjuk ki, akik Like-olják ezt a hírt.  A szerencsés nevét május 10-én este választjuk ki. Nevét a facebbokon is közöljük majd.