MusicalClub.hu - Császári Musical Gála
KezdőlapBelföldKülföldSzavazásGalériaJegyvásárlásFórumBeszámolókJátékHírlevélKereső


Császári Musical Gála

MusicalClub | 2008.08.08.

Császári Musical Gálát rendeznek a Gödöllői Királyi Kastélyban!

Császári Musical Gála lesz 2008. augusztus 9-én szombaton 20:00-kor a Gödöllői Királyi Kastélyban. (Esőnap: 2008.08.10 20 óra)
Elisabeth, Rudolf, Mozart! Az operettszínház sikermusicaljei amelyek mind a Bécshez kötődnek. A császári udvar egykori látogatóinak életéről szóló musicalekből készül egy válogatás.
A Gödöllői Királyi Kastély különösen fontos helyszín a Habsburgok életében - pláne most, Rudolf koronaherceg születésének 150. évfordulója előtt. Nem véletlen hát, hogy augusztus 9-én este nyolc órától Császári Musical Gálát rendeznek itt. A műsor összeállításánál is kézenfekvő volt, hogy a Budapesti Operettszínház irodalmi-történelmi alapú musical előadásaiból láthasson-hallhasson részleteket a közönség. Így a Nagymező utcai teátrum legsikeresbb darabjaiból, Sylvester Lévay és Michael Kunze Mozart! című művéből, valamint a történet szempontjából Gödöllőhöz abszolút köthető Elisabeth-ből (ugyancsak Lévay és Kunze musicalje) és a Frank Wildhorn által írt Rudolfból is adnak elő szólószámokat, duetteket az Operettszínház sztárjai: Polyák Lilla, Siménfalvy Ágota, Vágó Bernadett, Bálint Ádám, Homonnay Zsolt és Mészáros Árpád Zsolt.
Jegyek kaphatóak a www.ticketportal.hu oldalon! A jegyek nyertese Balogh Beatrix.
admin/fajlok/hirekhez/csaszarimusicalgala.jpg